Bli med på HAMSKIFTE

En transformasjon og prosess for indre arbeid i et nærende fellesskap

Earlybirdbonus:
Fullmånesirkel 29. september kl 19

Mandag 9. oktober

Mandag 23. oktober
Mandag 6. november
Mandag 20. november
Mandag 4. desember
Mandag 18. desember

Ved å fylle ut og sende inn skjemaet under kjøper du en plass til HAMSKIFTE – et digitalt kurs og en plattform for transformasjon som foregår høsten 2023 – til en pris av 4444,-.

Denne nettsiden har ikke fått på plass en integrert betalingsløsning ennå, så betaling skjer enten via faktura eller direkte betaling med vipps til Regenerativt liv sin vippskonto (trenger du en kvittering, så send en melding til kontakt@regenerativtliv.no). Merk at når du sender inn skjemaet, regnes dette som kjøp, og du forplikter deg til å betale. Du bekrefter også at du har lest salgsvilkårene, som blant annet gir deg 14 dagers åpent kjøp, begrenset til 48 timer før kursstart.

Ved å melde deg på kurset, forplikter du deg også til følgende:

  • Å respektere din egen prosess og hedre din forpliktelse til deg selv
  • Å møte opp til fellessamlingene med din fulle tilstedeværelse og gjøre alt du kan for å legge vekk distraksjoner som kan forstyrre deg og andre
  • Å møte opp med ærlighet, sårbarhet og et åpent sinn
  • Å vise respekt for andre deltakere gjennom å lytte og hedre deres behov
  • Å bidra til et trygt fellesskap gjennom å ikke dele videre andres personlige informasjon eller fortellinger som deles i fortrolighet. (Du står fritt til å dele dine egne personlige erfaringer fra kurset)

Obs: Dette kurset kjøres med forbehold om nok påmeldte. Hvis kurset må avlyses, får du full refusjon på kursavgiften.

Mari Austvoll Gjengedal
Jordbruker, endringsarbeider og pådriver for en regenerativ revolusjon.

Jeg som inviterer deg til å bli med på denne prosessen heter Mari, og jeg har gjennom hele mitt liv skapt rom for menneskelige møter og endring, også når jeg ikke egentlig var klar over det selv.

Jeg jobber for en regenerativ revolusjon der vi mennesker finner tilbake til kontakten med oss selv, hverandre og naturen, og jeg vet at magiske ting kan skje når vi samles og minner hverandre på vårt enorme potensial. Dette kurset er mitt første tilbud for dem som ønsker å starte sin egen regenerative reise, i fellesskap med andre.

Mari Austvoll Gjengedal

kontakt@regenerativtliv.no

Tveit 31, 5650 Tysse

970 456 83

Org. nummer 922 637 628

Salgsvilkår

Instagram