HAMSKIFTE

“Jeg er så lei av å holde meg selv tilbake fra
å være den jeg egentlig er.
Jeg lengter etter å bare være meg.”

Det var følelsen jeg satt med da jeg hadde blitt utbrent for andre gang og ikke visste hvordan jeg skulle gripe an livet. Jeg var deprimert, utmattet og følte meg fanget i en hverdag jeg ikke visste hvordan jeg skulle komme meg ut av. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men jeg visste at å fortsette som før ikke var et alternativ. Jeg skjønte at selv om jeg hadde tatt store grep for å komme nærmere det livet jeg ønsket, så levde jeg fremdeles ut fra gamle programmeringer, samfunnets forventninger og ikke minst mine egne fortellinger om hva som var mulig og hva jeg fortjente.

Nå er det over et år siden jeg var der, og det er nesten utrolig å tenke på hvor mye som har forandret seg. Ikke bare på utsiden, men på innsiden. For den største endringen har skjedd inni meg, og det har utgjort hele forskjellen.

Nå er tiden inne for å sette i gang en ny endringsprosess der du er invitert. Denne høsten, i denne mørketidssyklusen, skaper jeg et rom hvor du og andre i fellesskap kan starte arbeidet med å koble dere på dere selv.

Jeg inviterer deg som har en dyp og uforklarlig lengsel etter å komme hjem til deg selv. Som lengter etter å kaste vekk gamle lag og skifte ham.

Jeg inviterer deg som ønsker å starte en indre prosess, ikke bare for å utvikle deg selv, men for å avvikle – eller rett og slett la dø – de delene av deg selv som ikke lenger er til nytte for deg, og for å avlære deg alle de gamle fortellingene og programmeringene som holder deg tilbake fra å så nye frø og lede deg til det livet hvor du er 100% i kongruens med dine indre verdier.

Allerede klar?

Men Mari, hva er egentlig dette?

HAMSKIFTE er et digitalt kurs og en plattform for transformasjon og endringsarbeid i et styrkende fellesskap.

Kurset er for deg som virkelig lengter etter å dykke ned i ditt indre og er motivert for å arbeide med deg selv for å skape en fruktbar grobunn for et regenerativt liv, samtidig som du ønsker å se og bli sett av andre i en nærende sirkel. Du blir med i et ekte fellesskap hvor du blir kjent med andre mennesker på dypet og blir støttet i din egen endringsprosess. Vi møtes digitalt seks ganger, annenhver mandag, og arbeider med oss selv mellom møtene. Vi holder også kontakt med hverandre på en egen fellesskapsplattform.

Kurset starter mandag 9. oktober og varer fram til solsnu 21./22. desember.

OBS! Earlybird-bonus: For dem som melder seg på før 29. september har vi live fullmånesirkel med intensjonssetting fredag 29. september klokken 19.

Når møtes vi?

Vi møtes annenhver mandag klokken 19 på disse datoene:

9. oktober

23. oktober

6. november

20. november

4. desember

18. desember

Kurset fungerer best når flest mulig setter av tid til å delta live på møtene, men sendingene blir også tatt opp.

Mellom møtene har du tilgang til fellesskapet på en egen kursplattform som du vil ha tilgang til i 12 måneder fra kursstart.

Dette er for deg som…

  • Lengter etter å komme hjem til deg selv
  • Er klar og motivert for å endre noe i livet ditt og grave dypt i ditt indre
  • Ønsker å dele fra din egen reise og være sårbar i møte med andre selv om det kan være ukomfortabelt
  • Er åpen for å være en del av en endringsprosess som vi skaper sammen

Dette er IKKE for deg som…

  • Bare vil ta “nok et” selvutviklingskurs, men ikke egentlig er interessert i å gjøre jobben eller skape reell endring
  • Som vil ha en klar oppskrift på selvutvikling som du kan følge til punkt og prikke
  • Som ikke egentlig er interessert i å møte opp og investere i et fellesskap, men heller har lyst til å gjøre alt på egen hånd
  • Som fremdeles sitter fast i lært hjelpeløshet eller offerrollen og ikke er klar til å ta radikalt eierskap og ansvar for eget liv

Hvorfor akkurat nå?

Fordi vi nå går inn i den mørkeste tiden av året, og inn i naturens dødssyklus. Dette er tiden hvor alt rundt oss trekker seg inn i seg selv, hvor livskraften konserveres i røttene og naturen gir avkall på alt den ikke lenger trenger slik at det kan dø, brytes ned og skape fruktbar grobunn for nytt liv. Fra høstjevndøgn og fram til solsnu – det store skiftet som setter i gang en ny livssyklus – kaller naturen oss til å komme i kontakt med røttene våre, rydde opp i vårt indre, få oversikt og gi avkall på alt som ikke lenger tjener oss. Dette er en enormt potent tid til å arbeide spirituelt med kontakten til oss selv og vår indre kraft, og rydde plass for den nye hverdagen vi ønsker å invitere inn i 2024.

Hva koster det?

Kurset koster 4444,- og inkluderer 6 transformative gruppesamtaler som du får tilgang til i opptak, et digitalt fellesskap hvor vi kan holde kontakten og støtte hverandre, og eventuelt annet kursmateriell som meditasjoner, refleksjonsoppgaver med mer.

Mari Austvoll Gjengedal

kontakt@regenerativtliv.no

Tveit 31, 5650 Tysse

970 456 83

Org. nummer 922 637 628

Salgsvilkår

Instagram