Om meg

Jeg heter Mari Austvoll Gjengedal,
og jeg jobber for en regenerativ revolusjon.

Hamsterhjulet, det konstante stresset og det kapitalistiske samfunnets forventninger til at vi skal oppføre oss stadig mer som maskiner og stadig mindre som mennesker, vekker det et stort opprør i meg. Den degenerative tidsalderen, som kjennetegnes av utnytting, hardhet, følelsesløshet, egoisme og undertrykking av grunnleggende behov, nærmer seg slutten. Jeg blir drevet av en sterk trang til å drive samfunnet vårt framover i en radikalt annerledes retning.

Det moderne samfunnet har gjort oss fremmedgjort fra oss selv, fra hverandre og naturen. Vi har festet for mye lit til den rasjonelle tanke alene, og glemt våre følelser, våre sanser og vår åndelighet. Min sterkeste motivasjon er å jobbe for å løfte den kollektive bevisstheten gjennom å arbeide med individer og fellesskap slik at vi finner tilbake til kjernen av oss selv og det som nærer oss.

Jeg kombinerer mange års bakgrunn og kompetanse innenfor samfunn, psykologi, natur, miljø, landbruk, organisasjonsarbeid og kommunikasjon, med innsikt og refleksjoner om helse, selvutvikling, emosjonell forskning, livskvalitet, åndelighet og alle de tingene som gjør oss til mennesker.

(For deg som liker systemer:)

Meg kort fortalt

Human design

5/1 splenic energiprosjektor (32/42 | 56/60)

Myers-Briggs

ENFJ (protagonist)

Enneagrammet

Nummer 4 (kunstner/individualist)

Astrologi

Sol: Vekt. Måne: Steinbukk. Ascendant: Kreps.

Vil du ta kontakt?

Send meg en melding

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

…Eller send meg en epost på mari@regenerativtliv.no

Mari Austvoll Gjengedal

kontakt@regenerativtliv.no

Tveit 31, 5650 Tysse

970 456 83

Org. nummer 922 637 628

Salgsvilkår

Instagram